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  • Red Kampot pepper
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Æggeomelet med laks, salat og rød peberfrugt

Leder du efter inspiration til en perfekt brunch? Udnyt chefkok Matteo De Carli's unikke og utroligt enkle opskrift, som han har skabt specielt til os. Eller rettere sagt, til vores røde Kampot-peber. Den passer nemlig perfekt sammen med æg og grøntsager!

Ingredienser

6 æg

2 spsk. fløde

200g laks (frisk eller røget)

Grøntsager (salat, avocado, cherrytomater)

2 spsk. olivenolie

2 spsk. citronsaft

Kampot havsalt

Rød Kampot-peber

Trin for trin-guide

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Hemmeligt tip: For at få en dejligt luftig omelet, pisk æggene manuelt med en piskeris.

  • 1
    Rompiamo le uova e mescoliamole con un pizzico di sale e un cucchiaio di panna. Versiamo il composto in una padella antiaderente e facciamo prima una frittata, poi un'altra.
  • 2
    Stai cercando ispirazione per il brunch perfetto? Approfitta di questa ricetta unica e incredibilmente semplice creata su misura per noi dallo chef Matteo De Carli. O meglio, non proprio per noi. Per il nostro pepe rosso di Kampot. Questo pepe si abbina perfettamente con le uova e le verdure!
  • 3
    Stai cercando ispirazione per il brunch perfetto? Approfitta di questa ricetta unica e incredibilmente semplice creata su misura per noi dallo chef Matteo De Carli. O meglio, non proprio per noi. Per il nostro pepe rosso di Kampot. Questo pepe si abbina perfettamente con le uova e le verdure!
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    Rompiamo le uova e mescoliamole con un pizzico di sale e un cucchiaio di panna. Versiamo il composto in una padella antiaderente e facciamo prima una frittata, poi un'altra.